TIEDOTE: Eki & Eke 2.0 tulee

Mainostoimisto Eki & Eke on nyt Eki & Eke Oy Ltd!

Pitkään ehdimmekin asiaa vain suunnittelemaan, mutta viimein se toteutui – Eki & Eke toimii nyt oman y-tunnuksen alla ja on tästä eteenpäin nimellä Eki & Eke Oy Ltd. Niin siistiä! Vaikka hitsi miten aika juokseekin niin vauhdilla nykyään.

No mitäs muutoksia tämä tuo tullessaan?

Laajemmat verkostot, järjestelmällisyys, parempi organisointi, maltillinen kasvu, palveluiden kehittäminen ja paljon muuta. Tämän myötä Eki & Eken kelkkaan hyppää myös kaksi todellista kovan tason ammattilaista, Tuomas Haanpää sekä Kimmo Paakki, joiden nykyiset kokemukset sekä verkostot ovat erittäin tervetulleita Eki & Ekelle 💪🏻

Tämän lisäksi heti kärkeen haluamme vahvistaa ensi töiksi meidän omaa digimainontaa. Tsekkaa rekry ja vinkkaa ammattilaiselle tai sellaiselle rennolle tyypille, joka voisi meidän porukkaan sopia.

Tulevaisuuren mietteet

Mitä taas tulevaisuuteen ja palveluihimme tulee, pyrimme terävöittämään niitä entisestään kohti vahvuuksiamme eli verkkosivujen, graafisen suunnittelun sekä digimainonnan suuntaan. Eli toisin sanoen keskitymme jatkossa piiiikkasen enemmän kenties Suomen kovimman kokemuksen omaavina siihen mitä parhaiten osaamme. Haluamme varmistaa, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme sitä osaamista joka tuntuu eniten omalta sekä auttamaan heitä menestymään mainonnan ja markkinoinnin jatkuvasti kehittyvässä maailmassa.

Ps. Saat siis meiltä kyllä yhä muutakin ja mitä emme oman talon kautta tee, ohjaamme yhä valikoiduille luotettaville kumppaneille. 😉 Somevideot/materiaalit, kuvauspalvelut, mobiilisovellukset jne. jne. jopa passikuvat tätä nykyä suoraan meidän toimistolta Poliisin lupahallinnon palvelimelle.

Oikein mukavaa elokuuta kaikille ja ollaan kuulolla!

Terkuin,

Erik Kokki
uudenkarhea toimitusjohtaja
Eki & Eke Oy Ltd

Jaa artikkeli:

TIEDOTE: Eki & Eke 2.0 tulee

Mainostoimisto Eki & Eke on nyt Eki & Eke Oy Ltd! Pitkään ehdimmekin asiaa vain suunnittelemaan,...

Nyt olis digimainonnan ammattilainen hakusessa

Meillä alkoi siis REKRY! On aika pistää uutta vaihdetta silmään. Haemme nyt ensi töiksi digimainonnan ammattilaista...

Riemukasta juhannus

On jälleen aika tehdä tuttu ja turvallinen kausipäivitys! Aurinkoisen lämmintä juhannusta ja kesää kaikille! Turvallisesti vesillä,...